Sara Gonzalez har altid gået meget op i at passe på miljøet. Hendes vision er, at hendes kunst skal være en daglig reminder, der skal minde os om, vi ikke har nogen eksistens uden naturen. Derfor er vi nødt til at vågne op og gøre noget ved den situation, vi selv har skabt. I sin frustration over den globale opvarmning og konsekvenserne heraf begyndte hun at male en verden uden forurening for at vise naturen fra den smukkeste side.

Hendes serie hedder ”Thalassophile”, hvilket er det lantinske ord for ”En der elsker havet”. Hendes malerier symboliserer de smukke verdenshave og skal minde os om, det er nødvendigt at reducere plastikforbruget, sortere skrald og andre miljøvenlige tiltag, som kan beskytte vores verden. Vi skal passe godt på den natur, der omringer os og alle andre.

Sara håber at skabe awareness og starte en kædereaktion blandt køberne af hendes kunst. Hendes kunst skal åbne for dialogen om problemet – des flere der taler om problemet, des mere virkelighedsnært bliver det, hvilket er afgørende forud for handling.

Når du køber et maleri af Sara, medfølger der et 4ocean armbånd. Derved er du med til at støtte organisationen 4ocean, som hjælper til oprydning af plastik i verdenshavene.