Velkommen til vores fortryllende verden!

Priesme blev grundlagt i 2008 af familien Pries Hoffenblad. Priesme holder dagligt til i den idylliske fiskerby Gilleleje i Nordsjælland. Tæt op af vild natur og strand, ligger vores kontor og guldsmedeværksted.

På vores værksted sætter vi en ære i at bruge de traditionelle guldsmedeteknikker. Alle vores smykker fremstilles i ædle metaller. Vi bruger 925 Sterling sølv, 24 karat forgyldt 925 sølv, 925 sølv forgyldt med Rosa guld eller 925 med sort rhodium. Smykker laves i 8, 14 eller 18 karat guld på bestilling.

Vi er medlem af ædelmetalkontrollen, hvilket gør, at du som kunde kan være sikker på, at det smykke du køber, er et smykke lavet af ædelt metal, såsom sølv eller guld. Du vil altså kunne finde både et lødighedsstempel og et navnestemple i vores smykker. Vores navnestempler er enten CM eller Priesme og det er det der angiver, at du har købt et ægte Priesme smykke.

Fra 2016 har vi besluttet at flytte vores produktion hjem til Danmark og alle vores smykker bliver nu designet og fremstillet på vores værksted i Danmark.

Hos Priesme sætter vi kvalitet i højsædet. De anvendte ædelstene er håndslebet og specielt udvalgt til hvert enkelt design. Vi gør en dyd ud af at vælge ædelstene i høj kvalitet og fantastiske farver. Ud over brug af ædelsten har vi en speciel kollektion, hvortil vi bruger de helt fantastiske Swarovski-krystaller. Valget af Swarovski-krystaller er baseret på den høje kvalitet og det fantastiske “shine” som krystallerne giver og desuden den store palet af farver, som er inden for rækkevidde, når man arbejder med Swarovski krystaller.

Mange af vores kollektioner er derfor i fin tråd med den mode, der ses inden for tøjindustrien.

Vores design er meget ofte klassiske designs, som aldrig går af mode. Designs, som er feminine, har kant eller lige har den der lille finesse som gør, at smykket bliver helt specielt. Det er disse små finesser, som gør vores smykker til noget specielt for vores kunder. Hos Priesme sætter vi kunden i højsædet og du kan altid få designet dit helt specielle smykke hos os.

Vores motto er:

You are beautiful

We only strive to assist