2016_10_25_Oeksnehallen-1

Udstil med Creative Mind i Øksnehallen 2022

TILMELD DIG SOM UDSTILLER HER

Øksnehallen kommer denne gang til at danne rammerne for Creative Mind.
Øksnehallen har blandt andet lagt rum til mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til madevents, koncerter og ikke mindst kunstudstillinger.
Stedet rummer 5000 m2 og er beliggende midt i Kødbyen på Vesterbro kun 100 meter fra Hovedbanegården.
Øksnehallen har store, karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med store ovenlysvinduer, hvilket gør, at stedet er perfekt lyst op til en udstilling som Creative Mind.

Udstillingen finder sted på Halmtovet 11, 1700 København (Kødbyen) den 09.-10. april 2022 med en opsætningsdag lørdag den 08. april.

Konceptet er som det plejer – en kunst- og designudstilling, hvor der er stor fokus på diversitet, hvilket er med til at hver kunstner/kreativ iværksætter får den opmærksomhed de fortjener.
Vi har en spændende blanding af design, kunst, bryggerier og streetfood, der giver gæsterne en spændende dynamisk oplevelse, som vi har erfaret er med til at fordybe gæsterne i de forskellige udstillere, og dermed give udstillerne større mulighed for at fortælle om værker/designs og dermed øge chancen for salg.

Forplejning/pusterum
Vi vil gerne sørge for, at vores udstillere har et stabilt blodsukker og kan være på med god energi hele dagen, så vi sørger for et måltid under opsætningen fredag samt frokost og aftensmad lørdag og søndag under udstillingen. Vi sørger også for, der vil være et sted, hvor man kan trække sig tilbage som kunstner og få et roligt øjeblik.

Lys
Vi har lavet en rigtig god aftale med lysfirmaet, der er tilknyttet Øksnehallen. Vi kan leje 500 watts lamper til 500 kr. ex. moms pr. styk. Det skulle være nok at sætte én lampe op til en tre meter bred væg alt efter hvilket behov man har selvfølgelig.
Lokalet er i forvejen meget lyst med ovenlysvinduer og hvide lofter, og på denne tid af året vil der være masser af sollys til at lyse stedet op under udstillingen.

Salgskursus
Kursisterne på sidste salgskursus havde enormt stor glæde af det. Derfor tilbyder vi det igen til vores udstillere. Kurset bliver afholdt i måneden op til udstillingen så det er helt friskt i erindringen.
Kurset varer 4 timer og koster 500 kr.
Kurset vil igen blive afviklet af Urs Kent, der er salgscoach og har tilrettelagt et salgskursus til Creative mind. Urs har over 30 års erfaring med salg og er enormt dygtig til at lære fra sig og give sine kursister nogle redskaber og teknikker til at tale med gæster og potentielle kunder med henblik på at sælge sit produkt.

Hvorfor blive udstiller?
At udstille som kreativ iværksætter giver dels en masse eksponering, da der vil være flere tusinde mennesker der ser din stand og dine produkter på tæt hold frem for kun at se dem online, hvilket kan give rigtig meget på længere sigt for din karriere, og samtidig er det en rigtig god mulighed for at sælge en hel masse på kort tid. For kunderne er det super vigtigt, at de føler sig trygge ved de brands, de investerer i. Det sker bl.a. ved at de genkender dig og ser dig i forbindelse med andre professionelle udstillere og kan se og føle på værkerne, inden de køber dem. Vi bestræber os altid på at give gæsterne en følelse af glamour og eksklusivitet. At udstille er også en vigtig faktor i forhold til at møde de mange kunstforeninger, der eksisterer i Danmark.

Kunstforeninger får ekstremt mange henvendelser fra kunstnere, så det kan være svært at lave aftaler med dem om udstillinger via mail og telefon. På vores udstillinger deltager rigtig mange kunstforeninger, så det er meget nemmere på denne måde at komme i kontakt til dem, præsentere sin kunst og få lavet aftaler med dem om eventuelle udstillinger i deres forening, og direkte salg på udstillingen.

Vi har faste aftaler med eksempelvis Novo Nordisk Kunstforening, Top Danmarks Kunstforening, Politikens Kunstforening, alle hospitalernes kunstforeninger og mange flere.
Foruden det har vi i forvejen samarbejdsaftaler med flere af de store virksomheder, som på den måde forstærker kontakten til deres kunstforening.

Sikkerhed af dine værker
I udstillingens åbningstimer er der bemanding af dørmænd, der står for sikkerheden. Udenfor åbningstimerne er der en sikkerhedsvagt til stede, der runderer udstillingen hele natten, indtil vi åbner igen næste dag.

Vores forventninger til udstillere
Vi har høje ambitioner og har høje forventninger til os selv. Det samme har vi også til vores udstillere.

Vi forventer, at:

  • De produkter du medbringer er i høj kvalitet.
  • Du er velforberedt og har styr på din storytelling, så du kan give gæsterne en god oplevelse.
  • Du sørger for, at din stand er præsentabel under hele udstillingen.
  • Du hjælper med at markedsføre udstillingen så vi alle bidrager til at tiltrække et interessant publikum.
  • Du bidrager til den gode stemning, vi skal alle sammen have en god oplevelse.fsadas

T——a

Kundesegment
Vi har primært 3 kundegrupper, vi har fokus på at få med på vores udstillinger.

  • Kunstforeninger
  • Private
  • Virksomheder

Vi inviterer alle kunstforeninger på Sjælland. Alle kunstforeninger tilbyder vi naturligvis gratis indgang. Vi oplever, at vi har fået en tættere kontakt med en lang række af kunstforeningerne og forsøger stadig at få en tættere relation med flere. De gode relationer er bl.a. sket ved deres besøg på vores udstillinger og kontakten med dem op til hver udstilling. Vi får rigtig god respons fra dem, og de er alle meget indstillet på at komme igen.

Vi har lavet nogle rigtig gode aftaler med bl.a. Novo Nordisk, Kromannn Reumert, Tryg og Mærsk, hvor de uddeler billetter til deres højtbetalte ansatte som en personalegode, hvilket viste sig at være en succes på sidste udstilling.
Vi har også kontakt til en masse iværksættergrupper med mange selvstændige erhvervsdrivende, som ligeledes bliver inviteret med gratis.

Vi informerer naturligvis alle virksomhedsejere om skattefordelene ved køb af kunst.

Priser
Vi har gjort alt hvad vi kunne for at få priserne på stande så langt ned som muligt. 

Prisen er endt på 900 kr. pr. m2 ex. moms.

Vi har denne gang valgt at tilbyde betaling af standen i rater, så det er mere overkommeligt at deltage.
2 rater – 935 kr. pr. m2   
3 rater – 970 kr. pr. m2
Seneste rate skal være betalt 2 måneder inden udstillingen.

Nedenfor kan du se priserne på almindelige stande for både betaling af det fulde beløb og ratebetaling.

M2
9

Fulde beløb
8.100 kr

2 rater
4.207,5 kr. pr. rate

3 rater
2.910 kr. pr. rate

M2
12

Fulde beløb
10.800 kr

2 rater
5.160 kr. pr. rate

3 rater
3.880 kr. pr. rate

M2
15

Fulde beløb
13.500 kr

2 rater
7.012,50 kr. pr. rate

3 rater
4.850 kr. pr. rate

M2
18

Fulde beløb
16.200 kr

2 rater
8.415 kr. pr. rate

3 rater
5.820 kr. pr. rate

M2
21

Fulde beløb
18.900 kr

2 rater
9.817,50 kr. pr. rate

3 rater
6.790 kr. pr. rate

Priserne er angivet ex. moms.
For større eller specialstande er du velkommen til at kontakte os.

For billedkunstnere er vægge inkluderet i standen.

Hver udstiller får 20 fribilletter til venner og familie.
Ønsker du flere billetter til eksempelvis eget kundenetværk eller lignende kan du forhøre os om mulighederne for dette.

Ønsker du at komme i betragtning til at deltage på denne udstilling send da gerne en e-mail til

ats@creative-mind.com eller ring +45 28 74 16 32

Du kan også udfylde ansøgningsformularen – tryk her for at ansøge