Smukke og unikke håndlavede hjorte. Du fuldender dem med fantasi, og med hjælp fra naturens væld af ’gevirer’.

Henrique Heraclio er født og opvokset i Brasilien. Han kom til Danmark i 2010, blandt andet for at studere animation, men i lige så høj grad idet han følte sig draget af nordisk liv og tradition. Henrique er kunstner samt autodidakt træhåndværker. Sammen med sin kæreste Charlotte Bach Bjerregaard har han nyligt opstartet virksomheden Majestic Natur, hvor han skaber fantastiske figurer i træ. Fokus på bæredygtighed, enkelthed, tradition og kvalitet er grundstenen.

Majestic Natur ønsker, med Green Hunt kollektionen, at bringe det nordiske træhåndværk i spil, i interaktion med naturen. Ambitionen er at holde brugen af maskiner og teknologi på et minimum. Kun fire snit er lavet med maskine, og derefter er det den japanske sav og rå håndkraft, der klarer resten. En langsommere og mere intens arbejdsproces – at skabe i højere grad end at producere. Intentionen er samtidig at bibeholde et fantasifuldt og kunstnerisk udtryk. Hvert enkelt hoved er håndlavet og derfor unikt. Gamle brændingsteknikker anvendt af vikingerne, er blot én måde at vise træets æstetiske detaljer. Det er altid en overraskelse, hvilke smukke spor og billeder træet viser os – det giver, med levet liv, hvert hoved en særlig og individuel fremtræden. Dette er i tråd med ønsket om at omfavne naturen og dens originalitet samt skønheden og værdien i livsspor fremfor perfektion og ensartethed.

Henrique og Majestic Natur udvikler kontinuerligt nye ideer, udforsker og skaber nye måder at bringe håndværk og natur i samspil, og ikke mindst ind i vores daglige liv. Det være sig i hjemmet eller i vore arbejdsomgivelser, med en perfekt balance mellem traditionelt håndværk og moderne indretning.

Vi indbyder til at lade jer inspirere og bringe naturen ind i rummet og give hjortene liv.