Creative Mind Exclusive

KPH Volume, Vesterbro

Creative Mind Exclusive er en censureret udstilling, der giver en udvalgt håndfuld kunstnere mulighed for at lave deres egen fernisering sammen med andre professionelle kunstnere. Vi udvælger 10 billedekunstnere, 6 designere og 4 skulptører til at udstille på Creative Mind Exclusive i KPH Volume. Dette er et lukket arrangement, der henvender sig til vores VIP-kunder.

Gæsterne får en fantastisk helhedsoplevelse, når de bevæger dig gennem den censurerede udstilling, hvor alle sanser stimuleres og helhedsoplevelsen ikke bliver til at gå fejl af. Der er noget til øjnene, lidt til gangen, noget for ørerne, duftene fra de gastronomiske fortryllelser og muligheden for at mærke og føle på kvaliteten af dansk design. 

VIP-kunder
Vi gør et stort arbejde ud af at pleje vores forhold til stærke kunder såsom kunstforeninger, loger, private netværk og kunstsamlere.  De har altid givet rigtig god respons efter hver udstilling, vi har afholdt, og ved at holde events ofte der giver dem en oplevelse i særklasse, holder vi dem til ilden.  

De får så mange invitationer til alverdens kunstarrangementer, men ved at være den foretrukne udbyder, sikrer vi os vores høje besøgstal fra de eftertragtede kunder.

Vi inviterer også selvstændige indretningsarkitekter, der indretter for både virksomheder og private. Derudover har vi flere samarbejder med større virksomheder, hvis højtlønnede medarbejdere er inviteret med til denne udstilling.

En unik kunstnerisk oplevelse
Creative Mind Exclusive er en unik kunstnerisk oplevelse. Vi præsenterer toppen af dansk gourmet og et udvalg af innovative kunstnere og designere. Sammensætningen af de forskellige oplevelser, der er at finde ved hver udstiller, giver gæsten en fantastisk helhedsoplevelse. Det er en oplevelse i særklasse!

Creative Mind Exclusive er en unik mulighed for at nå ud til et købestærkt publikum, hvor du som kunstner vil kunne vise dit nyeste arbejde frem.

Virtuel Reality
Der vil også blive lavet en 3D-optagelse (virtual reality) af udstillingen, som bliver lagt på hjemmesiden, hvilket giver de kunstinteresserede kunder, der ikke kunne for at få en billet til dette arrangement, mulighed for at gå en virtuel tur på udstillingen. Det giver alle mulighed for at se udstillingen digitalt på samme måde som google street view. Vi vil gøre det muligt for kunder at købe jeres værker gennem vores online galleri både under og efter udstillingen.

Professionelt videomateriale
Under udstillingen vil der være professionelle fotografer til stede, som både fotograferer, filmer og laver interviews. Vi udvælger et antal kunstnere, som får muligheden for at lave en professionel reklamevideo, der kan bruges til egen markedsføring. 

Derudover vil videoerne blive brugt som et led i markedsføringen for denne udstilling, så du vil blive synlig rigtig mange steder. Vores videograf vil før udstillingen lave en video med de kunstnere, vi udvælger.  Derudover vil du blive interviewet på udstillingen, hvor der også filmes. Vi kontakter dig, hvis du er blandt de udvalgte kunstnere.  

Online galleri.
Hos Creative Mind har vi vores eget galleri med et udvalg af eksklusivt kunst og design i høj kvalitet. Vi har en fast udstilling online og flere pop-up udstillinger og events, som det er muligt at deltage i, hvis du er en del af galleriet. Alle kunstnere og designere, som er tilknyttet galleriet, har deres egen profil, så det er muligt for kunderne at læse mere om hver enkelt kunstner og se de værker, de har til salg.

Ved at have en profil på vores online galleri kan vi forud for udstillingen, når vi reklame-rer for, hvem der deltager på Creative Mind Exclusive henvise gæsterne til at kigge på  www.creativemind-shop.com . Derved kan de glæde sig til at komme og se det kunstværk eller design, de har forelsket sig i på hjemmesiden op til udstillingen eller forudbestille det. Omvendt kan det også være, en gæst har set et kunstværk på udstillingen, men ikke fik det købt. Derved kan de via online galleriet hurtigt og nemt finde frem til værket igen og gøre handlen færdig.

Vil du høre mere om muligheden for at blive oprettet i vores galleri, kan du kontakte Alexander på

tlf. 28 74 16 32 eller mail: ats@creativemind-expo.com

Praktisk information
Creative Mind Exclusive afholdes i tidsrummet 14-20 både onsdag og torsdag. Der vil være opsætning onsdag fra kl. 10 og nedtagning torsdag aften efter endt udstilling. 

Der er god belysning i KPH Volume. Dette er en blanding af meget naturligt lys fra de mange vinduer i sider og lofter samt det elektriske lys fra de mange lamper i loftet. Det er derudover muligt at tilkøbe ekstra belysning, som justeres i forhold til din stand og dine ønsker, hvis du har brug for dette. Der er mulighed for strøm på alle stande. 

Hver kunstner får 20 guldbilletter (værdi af 495 kr./billet) til deres kunder. Disse billetter giver adgang til denne unikke udstilling, hvor lette anretninger og drikkelse er en del af oplevelsen på udstillingen. Dette er også en oplagt mulighed for at vise dine følgere på de sociale medier, at du er der, hvor det sker.

Ansøg om billetter her

Datoer

3.-4. februar 2021

31. marts-1. april 2021

2.-3. juni 2021

4.-5. august 2021

6.-7. oktober 2021

1.-2. december 2021

Pris
Prisen for at deltage på Creative Mind Exclusive er 650 kr./m2 (ex. moms). Standende findes i forskellige størrelser.

For skulptører fra minimum 9 m2, for designere minimum 12 m2 og for billedkunstnere minimum 15 m2 til maksimalt 50 m2

9 m2 = 5.850 kr.

12 m2 = 7800 kr.

15 m2 = 9750 kr.

18 m2 = 11700 kr.

21 m2 = 13650 kr.

For større stande, kontakt os.

 

Kontaktinformation

Andreas Christian Cortsen 

Tlf: +45 3113 7673

andreas@creativemind-expo.com

Alexander Tao Schrøter

Tlf: +45 2874 1632

ats@creativemind-expo.com