Udstil med Creative Mind i Berlin oktober 2021

TILMELD DIG SOM UDSTILLER HER

Efter nogle succesfulde udstillinger i København på Langelinie Pavillonen og på Docken i Nordhavn har vi nu mere blod på tanden end nogensinde og derfor afholdes vores næste udstilling i hjertet af kunstens by Berlin i efteråret 2021.

Flere kunstnere har efterspurgt, at vi tager Creative Mind-konceptet til udlandet, så vi har arbejdet længe på at finde det helt rette sted, der både har beliggenheden og ikke mindst rammerne til at vise Berlins indbyggere og de over 400 gallerier samt de utallige besøgende turister, hvad danmarks kunstnere og designere har at byde på.

Berlin har et indbyggertal på 3,8 millioner og har årligt 5 millioner turister, og er en by, som mange kommer til for at opleve de kulturelle seværdigheder og ikke mindst kunsten. Flere danske kunstnere flytter til Berlin, blandt andre Olafur Eliasson. Berlin er en magnet for kunstnere, der vil være en del af det kreative miljø. Mange gallerier i Berlin er danskejede. Blandt andet Niels Borch Jensen Galerie og Galleri Heike Arndt DK.

Som I måske ved, så er Berlin et af verdens mest kulturelle steder inden for kunst, og hvert år drager tusindvis af mennesker mod Berlin for at opleve kunstscenen.
Udover det afholdes Berlin Art Week hvert år, som tiltrækker ekstremt mange kunstinteresserede mennesker. Hvert år deltager 120.000 mennesker til Berlin Art Week.

Berlin Art Week afholdes i september måned, og vi har som en marketingsstrategi valgt at afholde Creative Mind efterfølgende. så vi har mulighed for at promovere udstillingen til de deltagende gæster til Berlin Art Week.

Transport af dine værker 
Vi har indgået en aftale med et fragtfirma, som gerne vil stå for transporten af jeres værker, og i og med det hele bliver samlet vil det være overskueligt at få fragtet sine ting til en overkommelig pris.

Ligeledes får vi mængderabat på hoteller alt efter hvor mange gæster vi skal sørge for, og hvis flybilletter bestilles i god tid kan en tur/retur-billet fås ned til 600 kr.

Flyveturen fra København til Berlin er omkring 45-50 minutter.

Hvem henvender udstillingen sig til?

Vi har et samarbejde med et tysk eventbureau, der hjælper os med reklame og hvordan og hvor vi skal markedsføre os så vi henvender os til det rigtige kundesegment. 

Vi vil som tidligere skrevet markedsføre udstillingen massivt under hele Berlin Art Week, som afholdes 4 uger før.

Derudover samarbejder vi med gallerierne i Berlin. Gallerierne er både interessante fordi de i forvejen har et attraktivt klientel, de kan invitere med til udstillingen, men også fordi mange kunstnere har et stort ønske om netop at samarbejde med tyske gallerier – så ved at udstille på Creative Mind får man muligheden for at vise sin kunst frem på bedste vis og få indgangsvinklen til at komme i dialog med dem.

Udover gallerier og deres klientel er der som sagt en kæmpe interesse for kunst og design – og især skandinavisk kunst og design – i Berlin, hvilket også er en del årsagen til, at 3,8 millioner årligt drager mod Berlin.

Så alene promoveringen til så mange mennesker fra forskellige steder i verden er unik i sig selv.

Vores forretningsmodel i Danmark går blandt andet ud på, at vi henvender os til de største og mest vækstende virksomheder og inviterer dem med, hvilket gør sandsynligheden for salg på udstillingen større. Dette gør vi selvfølgelig også i Tyskland.

Alle tyske kunstforeninger bliver naturligvis inviteret med gratis.

Fordelene ved at udstille i Berlin     

  • Danmarks kunst- og designscene har et utroligt stærkt navn og er anerkendt rundt om i verden og særligt hos tyskerne.         
  • Få mulighed for at komme i kontakt med tyske gallerier. Vi inviterer alle gallerier i Berlin og en masse gallerier i de omkringliggende storbyer som Magdeburg, Leipzig, Dresden mm.         
  • Lige som i Danmark er der mange firmaer/kunstforeninger, der benytter sig af deres skattefradrag ved køb af kunst. Vi inviterer alle kunstforeninger og større virksomheder med interesse i kunst til vores udstilling. 
  • Vi har et tysk eventbureau, der hjælper os med markedsføring af udstillingen

Priser
Almindelige stande koster DKK 1180 pr. m2. Mindste standstørrelse er 9 m2.

Disse stande er placeret på 2. sal, hvor vi samler alt skandinavisk kunst

Er man mere til en åben udstilling og vil gøre brug af de rustikke look i ens opsætning, kan der bookes stande i stueetagen. Dette er kun fra 20m2 og op efter.
Prisen er angivet ex. moms

Opsætning og nedtagning
Der vil være opsætning fra torsdag. Så vi anbefaler, at I ankommer senest onsdag aften eller torsdag morgen, så der ikke er noget stress med jeres opsætning af standen.

Dette er også en oplagt mulighed for at nyde den smukke by og evt. bruge noget tid med jeres medudstillere.

Der vil være ansatte tilstede under hele udstillingen, der taler dansk-engelsk, engelsk-tysk og dansk og tysk.

De ansatte vil være der for gæsterne, så de kan henvende sig til dem, hvis de kun taler tysk eksempelvis og gerne vil i kontakt med en dansktalende kunstner.

Ønsker du at komme i betragtning til at deltage på denne udstilling send da gerne en e-mail til

ats@creativemind-expo.com eller ring +45 28 74 16 32

Du kan også udfylde vores ansøgsningsformular.

Tryk her for at ansøge