artbyTROILI – living art

Hvad ville der ske, hvis vi gav slip på vores traditionelle overbevisning om, hvor et oliemaleri bør hænge? Hvis vi ændrede oliemalerier, fjernede dem fra deres faste plads på væggen? 
Kunst er levende, et udtryk for livet i alle dets former, og bør derfor være tilladt i forskellige dimensioner af vores daglige liv.
Livia Troili, der er vokset op i et hjem med en mor, der var kunstner, har altid ønsket at ære sin mor og dele hendes oliemalerier på en ny og anderledes måde. 
Livia undersøgte, hvordan hun kunne genskabe sin mors malerier, hvor alle kriterierne blev opfyldt – det skulle være 100 procent tro de originale malerier. Farvetemaet, der kombinerer den italienske farvepalette med et skandinavisk udtryk. De rette materialer, der sikrer, at følelsen af lærred stadig er der – motivet på den ene side og den ru følelse af lærred på den anden. 
At det er klimavenligt og samtidig høj kvalitet, så man får fornemmelsen af stil og enkelthed, som var et stærkt karaktertræk hos Livia Troilis mor – elegant uden ståhej.

I dag laver Art By Troili kunstpuder – eller som hun kalder dem – olielærred på puder. Hver pude er håndlavet på 100% økologisk linned og produceret i Sverige, hvor Livia Troili er fra.
Puderne i andefjer er danskproduceret og certificeret og godkendt under retningslinjerne hos Animal Protection i Danmark.
Hver pude er nummereret 1-100, så hvert enkelt kunstværk er unikt!